Propolisuute 10ml

9,00

Propolista voi käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Propolis on antibakteerista, joten se sopii hyvin tulehduksien hoitoon, esim. suutulehdukset, vatsahaava, suolistovaivat sekä antioksidanttina.

Propoliksen käyttö ulkoisesti tapahtuu tiputtamalla pari tippaa suoraan kohteeseen, esimerkiksi huuliherpekseen, finniin, syyliin, känsiin, haavoihin, ihottumiin, palovammoihin. Propolista voi myös tiputtaa muutaman tipan vanupuikkoon tai laastarin tyynyyn ja laittaa sitten hoidettavalle alueelle, esim haavaan.

Sisäisesti propolista voi käyttää esimerkiksi tiputtamalla muutaman tipan sokeripalaan ja imeskelemällä sen, tai laimentamalla veteen (0,5 dl vettä, 3-10 tippaa propolista). Voi käyttää mm. hammassärkyyn, vatsakipuun, vatsahaavaan, suun ja nielun desinfioimiseen eli kurkkukipuun, ientulehdukseen ja aftojen hoitoon.

 

Mehiläiset tuottavat propolista desinfioidakseen pesäänsä sekä tilkitäkseen pesän aukkoja. Propolis eli kittivaha sisältää noin 300 erilaista yhdistettä, riippuen mistä kasveista se on kerätty. Mehiläiset keräävät propolista kasvien silmusuomuista ja vahingoittuneista osista, joista ne irrottavat pihkaa ja kumimaisia aineita.

Huom! Emme suosittele käyttöä siitepöly- tai hartsiallergikoille, voi aiheuttaa oireita.

Sisältää 20 % propolista. Ainekset: etanoli, propolisuute, vesi. 

Selaa tätä tuoteryhmää: LAHJAKORTIT HIERONTAAN
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot